Jeśli rozwiną się tu jakieś ciekawe aktywności, to na pewno będę wpadał regularnie. Możemy też nawiązać relacje gospodarcze, jako Hasseland mamy co nieco do zaoferowania
Salve
- Santiago Vilarte von Hippogriff
Salve
Nigdy nie miałem niczego wspólnego z tematami greckimi, ale postanowiłem tu zajrzeć z ciekawości, bo forum FN zjechało do poziomu, na którym nie ma sensu się w nie angażować..
Jeśli rozwiną się tu jakieś ciekawe aktywności, to na pewno będę wpadał regularnie. Możemy też nawiązać relacje gospodarcze, jako Hasseland mamy co nieco do zaoferowania
- Artur Kardacz • Stempel
Re: Salve
Witaj Santi. Dzięki za propozycje współpracy. Jak nasz system gospodarczy ruszy i wszystko będzie okej, to na pewno Twój i Hasselandu udział będzie mile widziany.
-
Erik Otton von Hohenburg
Witamy serdecznie i dziękujemy za propozycje współpracy - Hasseland i Księstwo Sarmacji w ogóle jest dla nas obiecującym kierunkiem współpracy wymiany gospodarczej i kulturalnej. Teraz gdy możemy oddychać powietrzem prawdziwej wolności, prawdziwy potencjał współpracy może na reszcie ulegnie odmrożeniu!
- Alfred Fabian von Tehen-Dżek • Stempel
Cześć!
Myślę, ze gospodarczo będziemy mogli nawiązać naprawdę szeroką współpracę, zarówno z Sarmacją jako całością, jak i z Hasselandem. Będę wizytował w Grodzisku, Angemoncie i Almerze z propozycjami
Myślę, ze gospodarczo będziemy mogli nawiązać naprawdę szeroką współpracę, zarówno z Sarmacją jako całością, jak i z Hasselandem. Będę wizytował w Grodzisku, Angemoncie i Almerze z propozycjami