Salve

Awatar użytkownika
Santiago Vilarte von Hippogriff

Salve

Post autor: Santiago Vilarte von Hippogriff »

Nigdy nie miałem niczego wspólnego z tematami greckimi, ale postanowiłem tu zajrzeć z ciekawości, bo forum FN zjechało do poziomu, na którym nie ma sensu się w nie angażować..
Jeśli rozwiną się tu jakieś ciekawe aktywności, to na pewno będę wpadał regularnie. Możemy też nawiązać relacje gospodarcze, jako Hasseland mamy co nieco do zaoferowania :D
Awatar użytkownika
Artur Kardacz Stempel

Re: Salve

Post autor: Artur Kardacz »

Witaj Santi. Dzięki za propozycje współpracy. Jak nasz system gospodarczy ruszy i wszystko będzie okej, to na pewno Twój i Hasselandu udział będzie mile widziany.
Erik Otton von Hohenburg

Post autor: Erik Otton von Hohenburg »

Witamy serdecznie i dziękujemy za propozycje współpracy - Hasseland i Księstwo Sarmacji w ogóle jest dla nas obiecującym kierunkiem współpracy wymiany gospodarczej i kulturalnej. Teraz gdy możemy oddychać powietrzem prawdziwej wolności, prawdziwy potencjał współpracy może na reszcie ulegnie odmrożeniu!
Awatar użytkownika
Alfred Fabian von Tehen-Dżek Stempel

Post autor: Alfred Fabian von Tehen-Dżek »

Cześć!
Myślę, ze gospodarczo będziemy mogli nawiązać naprawdę szeroką współpracę, zarówno z Sarmacją jako całością, jak i z Hasselandem. Będę wizytował w Grodzisku, Angemoncie i Almerze z propozycjami :)
ODPOWIEDZ