Dzień dobry

Derya Öztürk

Dzień dobry

Post autor: Derya Öztürk »

Dzień dobry, nazywam się Derya Öztürk i przybywam z Sułtanatu Siyah.
Awatar użytkownika
Artur Kardacz Stempel

Re: Dzień dobry

Post autor: Artur Kardacz »

Witam serdecznie.
Awatar użytkownika
Alfred Fabian von Tehen-Dżek Stempel

Post autor: Alfred Fabian von Tehen-Dżek »

Witam serdecznie

Co prawda, nie było nam wcześniej po drodze, ale liczę na pozytywne relacje z obywatelami Siyah i wyglądam w przyszłość w celu odwiedzin zarówno Sułtana, jak i jego małżonek. Liczę na owocną współpracę.
Erik Otton von Hohenburg

Post autor: Erik Otton von Hohenburg »

Witamy serdecznie!
Derya Öztürk

Do Athos przybywam prywatnie. Proszę mi wierzyć, że nie wszyscy mieszkańcy Siyah utożsamiają się z stylem bycia Sułtana i jego małżonek.
Ten Nordacki zryw muzułmański to raczej odpowiedź na zapotrzebowanie na islamski kraj na mapach mikroświata. W mojej ocenie zapotrzebowanie było na tyle spore, że ludzie zebrali się nawet wokół Barhira.
Mam nadzieję, że nie będzie ciążyć na mnie piętno kraju z którego przybywam.
Awatar użytkownika
Sheldon Anszlus Robingren Stempel

Post autor: Sheldon Anszlus Robingren »

Również i ja się kłaniam nisko, mimo, że również tu jestem gościem, ale jestem ciekaw co to jest Sułtanat Siyah?
Derya Öztürk

Wielki Sułtanat Siyah to niepodległe państwo działające na podstawie umowy stowarzyszeniowej na forum Federacji Nordackiej. Wielki Sułtanat obejmuje niewielką wyspę przy Wurstlandii na Nordacie (Nowy Siyah) oraz wyspę na Morenice (Al-Faradon).
Awatar użytkownika
Alfred Fabian von Tehen-Dżek Stempel

Post autor: Alfred Fabian von Tehen-Dżek »

Derya Öztürk pisze: ndz lip 26, 2026 4:22 pm Do Athos przybywam prywatnie. Proszę mi wierzyć, że nie wszyscy mieszkańcy Siyah utożsamiają się z stylem bycia Sułtana i jego małżonek.
Ten Nordacki zryw muzułmański to raczej odpowiedź na zapotrzebowanie na islamski kraj na mapach mikroświata. W mojej ocenie zapotrzebowanie było na tyle spore, że ludzie zebrali się nawet wokół Barhira.
Mam nadzieję, że nie będzie ciążyć na mnie piętno kraju z którego przybywam.
Cóż, Sułtan może i ma swój sposób bycia, jednakże patrząc na sytuację w całej Nordackiej Unii Informatycznej, nie wyróżnia się on aż tak bardzo, jak w przeszłości jego przodkowie Fazil, czy też Burak Emre. Na pewno będę obserwował sytuację zarówno Wielkiego Sułtanatu, jak i Unii, w dobrej wierze. Tymczasem, zachęcam do zwiedzania Athos, z pewnością jest jeszcze wiele do odkrycia.
Derya Öztürk

Sułtana znam jeszcze z jego wcześniejszego wcielenia/wcieleń. Fazila Emre nie znałam ale co nieco słyszałam. O Buraku pierwsze słyszę.
Awatar użytkownika
Santiago Vilarte von Hippogriff

Post autor: Santiago Vilarte von Hippogriff »

Witam również ;)
ODPOWIEDZ