Pozdrowienia z Voxlandu
- Anastasia Windsachen #1148
- Kontakt:
Pozdrowienia z Voxlandu
Przesyłam serdeczne pozdrowienia z Królestwa Voxlandu. Mam nadzieję, że spokojnie między naszymi państwami będzie mogła zaistnieć wzajemna przyjaźń i współpraca!
Królowa Matka Królestwa Voxlandu i Generalissima Palatynatu Leocji
[imgs=75]https://kustosz.stempel.org.pl/1148/101 ... 832423.png[/imgs]
-
Erik Otton von Hohenburg
Re: Pozdrowienia z Voxlandu
Serdecznie witamy w Athos! Myślę, że zarówno Voxland jak i Athos mają wiele sobie do zaoferowania przy ewentualnej współpracy!
- Alfred Fabian von Tehen-Dżek • Stempel
Też jestem o tym przekonany! Co prawda, wszystko działo się tak szybko w kontekście Athos, że nie zdążyłem pojawić się na koronacji JKM Krzysztofa I, ale zapewniam, że niebawem nadrobię te zaległości, a o kierunkach współpracy (poza traktatami uznaniowymi) z pewnością porozmawiamy na zjeździeAnastasia Windsachen #1148 pisze: ndz lip 26, 2026 1:55 pm Przesyłam serdeczne pozdrowienia z Królestwa Voxlandu. Mam nadzieję, że spokojnie między naszymi państwami będzie mogła zaistnieć wzajemna przyjaźń i współpraca!
- Anastasia Windsachen #1148
- Kontakt:
Czekam w takim razie na zjazd. Równocześnie czy mogę prosić o połączenie mojego konta o loginie "a.windsachen" z tym, z którego obecnie piszę?Alfred Fabian von Tehen-Dżek pisze: pn lip 27, 2026 3:48 pmTeż jestem o tym przekonany! Co prawda, wszystko działo się tak szybko w kontekście Athos, że nie zdążyłem pojawić się na koronacji JKM Krzysztofa I, ale zapewniam, że niebawem nadrobię te zaległości, a o kierunkach współpracy (poza traktatami uznaniowymi) z pewnością porozmawiamy na zjeździeAnastasia Windsachen #1148 pisze: ndz lip 26, 2026 1:55 pm Przesyłam serdeczne pozdrowienia z Królestwa Voxlandu. Mam nadzieję, że spokojnie między naszymi państwami będzie mogła zaistnieć wzajemna przyjaźń i współpraca!![]()
Królowa Matka Królestwa Voxlandu i Generalissima Palatynatu Leocji
[imgs=75]https://kustosz.stempel.org.pl/1148/101 ... 832423.png[/imgs]
- Alfred Fabian von Tehen-Dżek • Stempel
Zajmę się tym w najpóźniej w niedzielę